Whisky 1770 Glasgow Distillery Malt Riot 40% 0,7l

Whisky 1770 Glasgow Distillery Malt Riot 40% 0,7l

3913
30,90 €
S DPH / Skladom. Objednávky vykonané pred 13:00 budú odoslané SPS kuriérom v ten istý deň

Za tento produkt získate 30 bonusové body.
Za váš nákupný košík celkom získate 30 bonusových bodov ktoré možno transformovať do poukážky 1,50 €.


 

Blendovaný slad od spoločnosti Glasgow Distillery, inšpirovaný nepokojmi kvôli dani zo sladu z roku 1725. Vláda sa pokúsila uvaliť dane na sladovaný jačmeň v Škótsku, proti čomu ľudia protestovali, najmä v Glasgowe. Malt Riot predstavuje jadro whisky z roku 1770 a ďalšie sladové whisky z celého Škótska.

Vôňa: čerstvo upečený chlieb s marmeládou, kvetinová vanilka.

Chuť: ovocnejší na podnebí, s jemným citrusom a mangom, ktoré sa krátko pripojili k perníkom a amaretti sušienkam.

Záver: pretrvávajúca zázvorová štipľavosť.

Alkohol
40%
Druh
Blended Malt
Pôvod
Škótsko

Spoločnosť The Glasgow Distillery Company, ktorá prijala priekopníckeho ducha prvých licencovaných liehovarov v Škótsku, prevzala svoj názov podľa jedného z pôvodných liehovarov v Glasgowe. V roku 1770 bola v Dundashill založená spoločnosť The Glasgow Distillery Company a bola aktívna až do zatvorenia na začiatku 20. storočia. Obnova prebehla v roku 2014, kedy bola Glasgow Distillery Company znovu otvorená a stala sa prvým Single Malt Whisky liehovarom v Glasgowe. Spoločnosť Glasgow Distillery Company obnovuje metropolitnú tradíciu škótskej sladovej whisky popri veľkých whisky regiónoch a privádza glasgowskú sladovú whisky späť k životu!

V liehovare sa nachádzajú jedny z najlepších destilačných zariadení. Používajú kvalitné ingrediencie, najlepšie sudy z celého sveta a zamestnávajú inovatívny tím skúsených liehovarníkov. Výsledkom je široké portfólio ručne vyrábaných prémiových destilátov, ktoré sú dostupné po celom svete.
Kúzlo destilácie sa odohráva v medených destilačných prístrojoch pokrstených: „Annie“, „Mhairi“ a „Tara“ – podľa rodinných príslušníkov troch zakladateľov – a „Margaret“ a „Frances“, pomenovaných po dvoch najvplyvnejších glasgowských umelkyniach.

Doručenie objednávky kuriérom SPS zvyčajne nasledujúci pracovný deň od vyzdvihnutia objednávky kuriérom (nevzťahuje sa na sobotu, nedeľu a štántne sviatky).

Objednávky vykonané pred 13:00 (GMT+2) budú odoslaný SPS kuriérom v ten istý deň.

Objednávky vykonané po 13:00 (GMT+2) budú odoslaný SPS kuriérom v nasledovný deň.

Produkty v rovnakej kategórii: 16

Product added to wishlist

Používame cookies, aby sme zefektívnili prezeranie našej stránky. Ak budete pokračovať bez zmeny vašich nastavení, predpokladáme, že cookies na našej internetovej stránke Wellenmark vám vyhovujú. Viac informácií