Whisky Kilchoman Casado 46% 0,7l

Whisky Kilchoman Casado 46% 0,7l

3776
82,90 €
S DPH / Skladom. Objednávky vykonané pred 13:00 budú odoslané SPS kuriérom v ten istý deň

Za tento produkt získate 82 bonusové body.
Za váš nákupný košík celkom získate 82 bonusových bodov ktoré možno transformovať do poukážky 4,10 €.


 

Vedeli ste, že slovo Casado znamená v portugalčine „manželstvo“? Celkom vhodný názov pre whisky, ktorá dozrieva v sudoch, ktoré predtým obsahovali víno z Portugalska. Rovnako tak aj výrobca whisky Kilchoman, ktorý vzal silne rašelinovú liehovinu a nechal ju šesť rokov vyzrieť v sudoch po bourbone a potom ich na ďalšie dva roky do vypálených sudoch po portugalskom červenom víne.

Vôňa: ohňový dym so sušenými marhuľami, trochou pobrežnej slanosti, ako aj tóny marcipánu a karamelových jabĺk pod ním.

Chuť: čierne korenie na údených rybách, ako aj na citrónovej kôre, trieslovom dreve a kôstkovom ovocí. Všade je prítomný sladký džemový prvok.

Záver: aromatické korenie a kyslá chuť červených bobúľ.

Alkohol
46%
Druh
Single Malt
Balenie
Darčekové balenie
Pôvod
Škótsko

Kilchoman je rodinný podnik, ktorý založili Anthony a Kathy Wills v roku 2005. Postupne sa k manželom pridali ich traja synovia; James, George a Peter. 100% Islay filozofia vychádza z túžby Anthonyho a Kathy vzkriesiť ľudovú tradíciu farmárskeho destilovania. Od samého začiatku bol rad 100% Islay hlavným dôvodom, prečo Kilchoman vznikol. Predstavuje oživenie single malt whisky, ktorá od jačmeňa až po fľašu vzniká na jednom mieste. Liehovar, kde je whisky dokončená priamo na mieste so zručnosťou, starostlivosťou a zmyslom pre detail.

Doručenie objednávky kuriérom SPS zvyčajne nasledujúci pracovný deň od vyzdvihnutia objednávky kuriérom (nevzťahuje sa na sobotu, nedeľu a štántne sviatky).

Objednávky vykonané pred 13:00 (GMT+2) budú odoslaný SPS kuriérom v ten istý deň.

Objednávky vykonané po 13:00 (GMT+2) budú odoslaný SPS kuriérom v nasledovný deň.

Produkty v rovnakej kategórii: 16

Product added to wishlist

Používame cookies, aby sme zefektívnili prezeranie našej stránky. Ak budete pokračovať bez zmeny vašich nastavení, predpokladáme, že cookies na našej internetovej stránke Wellenmark vám vyhovujú. Viac informácií