Whisky Glencadam 15YO 46% 0,7l

Whisky Glencadam 15YO 46% 0,7l

3680
79,90 €
S DPH / Skladom. Objednávky vykonané pred 13:00 budú odoslané SPS kuriérom v ten istý deň

Za tento produkt získate 79 bonusové body.
Za váš nákupný košík celkom získate 79 bonusových bodov ktoré možno transformovať do poukážky 3,95 €.


 

Whiskey Glencadam 15YO sa od zmeny balenia v roku 2009 neustále zlepšovala.

Vôňa: ľahká, jemná, vyvážená, citrus, kôra, náznaky vanilky, korenia, karamel, smotana.

Chuť: zaoblená, ovocná, dymová, mäkké drevo, žuvacie taníny, tmavá karamelka.

Záver: dlhý, bohatý, jemne sladký, dubový a korenistý.

Alkohol
46%
Druh
Single Malt
Vek
15-ročný
Balenie
Darčekové balenie
Pôvod
Škótsko

Glencadam bol prvýkrát otvorený v roku 1825 v meste Brechin. Toto bol rok, kedy boli v Londýne založené prvé omnibusy ťahané koňmi, otvorená prvá moderná železnica na svete, pričom prvý verejný vlak bol ťahaný parným strojom. Nebolo to viac ako rok po zákone o spotrebnej dani z roku 1823, ktorý legalizoval destiláciu.

Glencadam je v súčasnosti jedinou pálenicou v grófstve Angus, oblasti škótskej oblasti Highland. Prvým majiteľom bol "pán Cooper", ktorý pálenicu predal v roku 1827. Názov Glencadam pochádza z oblasti známej ako "The Tenements of Caldhame". Išlo o pozemky, ktoré dostali Brechinskí mešťania na výrobu potravín. Nachádzali sa severne a juhovýchodne od Den Burn, kde stojí pálenica. V priebehu desaťročí mala pálenica niekoľko majiteľov.

Glencadam Single Malt bola vždy prémiovou whisky na blendovanie a ako taká bola veľmi žiadaná pre niektoré z najprestížnejších svetových zmesí. Ich ocenený slad je dôkazom remeselného spracovania a prístupu, ktorý používajú a ktorý sa prenáša z generácie na generáciu. Najkvalitnejší sladový jačmeň, čistá pramenitá voda z Highlands a kvasnice sú jediné tri prísady v škótskej whisky Glencadam Single Malt.

Doručenie objednávky kuriérom SPS zvyčajne nasledujúci pracovný deň od vyzdvihnutia objednávky kuriérom (nevzťahuje sa na sobotu, nedeľu a štántne sviatky).

Objednávky vykonané pred 13:00 (GMT+2) budú odoslaný SPS kuriérom v ten istý deň.

Objednávky vykonané po 13:00 (GMT+2) budú odoslaný SPS kuriérom v nasledovný deň.

Produkty v rovnakej kategórii: 16

Product added to wishlist

Používame cookies, aby sme zefektívnili prezeranie našej stránky. Ak budete pokračovať bez zmeny vašich nastavení, predpokladáme, že cookies na našej internetovej stránke Wellenmark vám vyhovujú. Viac informácií