Whiskey Westland American Oak 46% 0,7l

Whiskey Westland American Oak 46% 0,7l

3649
69,90 €
S DPH / Skladom. Objednávky vykonané pred 13:00 budú odoslané SPS kuriérom v ten istý deň

Za tento produkt získate 69 bonusové body.
Za váš nákupný košík celkom získate 69 bonusových bodov ktoré možno transformovať do poukážky 3,45 €.


 

American Oak je vlajkovou loďou liehovaru Westland so sídlom v Seattli. Vyrobená z jačmeňa z Washingtonu, je bohatá a krémová s tónmi čokoládového pudingu, mandlí a banánov.

Pálenica Westland v Seattli používa suroviny z miestnych zdrojov na výrobu amerických single malt whisky, ktoré ctia tradíciu americkej výroby whisky s nádychom severozápadného Pacifiku.

Vôňa: čerešne, káva a čokoláda, vanilkový puding a korenisté drevo.

Chuť: karamel, maslový chlieb, nádych cigarovej škatuľky.

Záver: v závere sa vracia korenistý dub s nádychom hrušky.

 

Alkohol
46%
Druh
Single Malt
Balenie
Darčekové balenie
Pôvod
Spojené štáty

Westland Distillery so sídlom v Seattli sa môže pochváliť portfóliom prvotriednej kvality single malt whiskey, vyrobených vo výrazne americkom štýle single malt. Matt Hoffman, Master Distiller a spoluzakladateľ, verí vo vytvorenie výnimočného produktu, ktorý odráža pacifický severozápad – jednu z najlepších oblastí pestovania jačmeňa na svete – s bohatou, rozmanitou krajinou a jedinečnou mikroklímou. Záväzok spoločnosti Westland k udržateľnosti je neoddeliteľnou súčasťou jej základnej filozofie a strategického obchodného modelu, ktorý ctí pôdu, dedičstvo a trpezlivosť.

Doručenie objednávky kuriérom SPS zvyčajne nasledujúci pracovný deň od vyzdvihnutia objednávky kuriérom (nevzťahuje sa na sobotu, nedeľu a štántne sviatky).

Objednávky vykonané pred 13:00 (GMT+2) budú odoslaný SPS kuriérom v ten istý deň.

Objednávky vykonané po 13:00 (GMT+2) budú odoslaný SPS kuriérom v nasledovný deň.

Produkty v rovnakej kategórii: 16

Product added to wishlist

Používame cookies, aby sme zefektívnili prezeranie našej stránky. Ak budete pokračovať bez zmeny vašich nastavení, predpokladáme, že cookies na našej internetovej stránke Wellenmark vám vyhovujú. Viac informácií