Whisky Suntory The Chita Single Grain 43% 0,7l

Whisky Suntory The Chita Single Grain 43% 0,7l

3637
62,90 €
S DPH / Skladom. Objednávky vykonané pred 13:00 budú odoslané SPS kuriérom v ten istý deň

Za tento produkt získate 62 bonusové body.
Za váš nákupný košík celkom získate 62 bonusových bodov ktoré možno transformovať do poukážky 3,10 €.


 

Liehovar Chita, ktorý bol založený v roku 1972 v prefektúre Aichi, sa nachádza neďaleko dediny s rovnakým názvom, má rozlohu približne 50 000 m² a venuje sa výlučne destilácii obilnej whisky. Chita je jediná obilná whisky, ktorú vyrába Suntory. Ide o zmes obilných whisky so silnými chuťovými vlastnosťami, ktoré dozrievali v rôznych typoch sudov a destilovali v liehovare Chita.

Bohatý a komplexný aromatický profil The Chita výrazne poznačený ovocnými, drevitými a korenistými tónmi je blízky profilu amerických whisky Bourbon.

Vôňa: medový melón, citrusy a medové cereálie.

Chuť: vanilková piškóta a viac medu, nádych rozkvitnutého sadu.

Záver: stredne dlhý, skôr pikantný.

 

Alkohol
43%
Druh
Single Grain
Balenie
Darčekové balenie
Pôvod
Japonsko

Shinjiro Torii mal veľmi rád škótsku whisky a jeho snom bolo založiť prvý liehovar na whisky v Japonsku. V roku 1923 sa mu tento sen splnil založením liehovaru Yamazaki Distillery v údolí Yamazaki. Tento liehovar založil v nádhernom prostredí tesne pri Kjóto.

Bolo tu rôznorodé podnebie, ako aj čisté vody a dobrá vlhkosť. Jednodruhová Whisky Yamazaki je teraz najobľúbenejšia v Japonsku a škála produktov Suntory sa značne rozšírila na jedlá aj nápoje, alkoholické aj iné.

Doručenie objednávky kuriérom SPS zvyčajne nasledujúci pracovný deň od vyzdvihnutia objednávky kuriérom (nevzťahuje sa na sobotu, nedeľu a štántne sviatky).

Objednávky vykonané pred 13:00 (GMT+2) budú odoslaný SPS kuriérom v ten istý deň.

Objednávky vykonané po 13:00 (GMT+2) budú odoslaný SPS kuriérom v nasledovný deň.

Produkty v rovnakej kategórii: 16

Product added to wishlist

Používame cookies, aby sme zefektívnili prezeranie našej stránky. Ak budete pokračovať bez zmeny vašich nastavení, predpokladáme, že cookies na našej internetovej stránke Wellenmark vám vyhovujú. Viac informácií