#2858 Whisky Teeling Recioto Casks 46% 0,7l

Whisky Teeling Recioto Wine Casks 46% 0,7l

3323
49,90 €
S DPH

Za tento produkt získate 49 bonusové body.
Za váš nákupný košík celkom získate 49 bonusových bodov ktoré možno transformovať do poukážky 2,45 €.


 

Teeling Distillery so sídlom v Dubline sa nebojí experimentovať s typmi sudov, v ktorých ich whisky dozrieva. Napríklad vo svojom Sommelier Selection na dochutenie používajú špeciálne sudy od vína. Toto plnenie do fliaš sa končí v sudoch po Recioto.

Alkohol
46%
Druh
Blended
Balenie
Darčekové balenie
Pôvod
Írsko

Nezávislá írska spoločnosť na výrobu whisky, ktorá sa snaží o spätné zavedenie možnosti výberu zo širokej škály whisky. Whisky Teeling sú založené na rodinnej tradícii a kvalite, nie na kvantite. S rešpektom k minulosti sa snaží vytvárať budúcnosť pre Dublinsku a Írsku whisky prostredníctvom inovácií a odvahy robiť veci inak. Na procese výroby sa podieľa mnoho rúk- od obilia až po fľašovanie a tak je každá fľaša v tom najvyššom možnom štandarde. Na všetkých sa nachádza podpis Jacka Teelinga spolu s podrobnosťami o použitých sladoch a procese fľašovania, čo umocňuje dobrý pocit z ručne vyrábaných produktov.

Doručenie objednávky kuriérom SPS zvyčajne nasledujúci pracovný deň od vyzdvihnutia objednávky kuriérom (nevzťahuje sa na sobotu, nedeľu a štántne sviatky).

Objednávky vykonané pred 13:00 (GMT+2) budú odoslaný SPS kuriérom v ten istý deň.

Objednávky vykonané po 13:00 (GMT+2) budú odoslaný SPS kuriérom v nasledovný deň.

Produkty v rovnakej kategórii: 16

Product added to wishlist

Používame cookies, aby sme zefektívnili prezeranie našej stránky. Ak budete pokračovať bez zmeny vašich nastavení, predpokladáme, že cookies na našej internetovej stránke Wellenmark vám vyhovujú. Viac informácií