Whisky Tamnavulin Sherry Cask 40% 0,7l

Whisky Tamnavulin Sherry Cask 40% 0,7l

3314
29,90 €
S DPH

Za tento produkt získate 29 bonusové body.
Za váš nákupný košík celkom získate 29 bonusových bodov ktoré možno transformovať do poukážky 1,45 €.


 

Whisky Tamnavulin Sherry Cask zrela v sudoch z amerického dubu a pre vylepšenú jemnosť v troch rôznych sudoch po sherry.

Vôňa: buket poznamenaný čerstvo upečeným koláčom a vanilkovým strukom, nuansy banánu, karamelizovaného pomaranča a čerstvého zázvoru.

Chuť: teplá a príjemná, exotická chutí glazúrovaných nektáriniek a sevillských pomarančov.ň

Záver: komplexný a bohatý. Ovocný koláč a zrelé marhule.

Alkohol
40%
Druh
Single Malt
Balenie
Darčekové balenie
Pôvod
Škótsko

Na úpätí pohoria Cairngorm sa nachádza Tomnavoulin, dedina s približne 40 obyvateľmi a liehovar Tamnavulin. Liehovar sa nachádza hlboko v srdci Speyside, najslávnejšej oblasti na výrobu whisky v Škótsku. Speyside je domovom viac ako polovice prevádzkovaných liehovarov sladovej whisky v Škótsku a je ideálnym miestom na výrobu whisky. Jedinečná mikroklíma regiónu z neho robí veľmi miernu oblasť Škótska. To v kombinácii s množstvom bohatej poľnohospodárskej pôdy z neho robí ideálne miesto na pestovanie jačmeňa a vyroby whisky.

Príbeh Tamnavulin sa začal v roku 1966, hoci bol zatvorený a v 2007 znovu otvorený. Odvtedy vytvorili výnimočnú single malt whisky so skutočným speysideským charakterom - bohatú, hladkú a jemnú.  Názov Tamnavulin je galský preklad pre „mlyn na kopci“, čiastočne pomenovaný po historickom bývalom mlyne, ktorý sa nachádza na mieste liehovaru. 

Tím v Tamnavulin tvorí 12 oddaných a skúsených pracovníkov liehovaru. Od mletia až po zrenie majú títo remeselníci a ženy z Tamnavulinu vášeň pre whisky a sú skutočne hrdí na svoje zručnosti a whisky, ktoré vyrábajú.

Doručenie objednávky kuriérom SPS zvyčajne nasledujúci pracovný deň od vyzdvihnutia objednávky kuriérom (nevzťahuje sa na sobotu, nedeľu a štántne sviatky).

Objednávky vykonané pred 13:00 (GMT+2) budú odoslaný SPS kuriérom v ten istý deň.

Objednávky vykonané po 13:00 (GMT+2) budú odoslaný SPS kuriérom v nasledovný deň.

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Produkty v rovnakej kategórii: 16

Product added to wishlist

Používame cookies, aby sme zefektívnili prezeranie našej stránky. Ak budete pokračovať bez zmeny vašich nastavení, predpokladáme, že cookies na našej internetovej stránke Wellenmark vám vyhovujú. Viac informácií