Whisky Compass Box Peat Monster 46% 0,7l

Whisky Compass Box Peat Monster 46% 0,7l

3167
43,90 €
S DPH

Za tento produkt získate 43 bonusové body.
Za váš nákupný košík celkom získate 43 bonusových bodov ktoré možno transformovať do poukážky 2,15 €.


 

Compass Box The Peat Monster sa môže pochváliť spektrom silných pobrežných chutí, ktoré kombinujú dymivosť ohňa naplaveného dreva s tónmi rašeliny. Ovocie sadu a bohatá krémová vôňa vyvážia viacvrstvový dym.

Alkohol
46%
Druh
Blended Malt
Pôvod
Škótsko

Ešte v roku 2000 John Glaser veril, že existuje príliš veľa spoločností, ktoré vyrábajú a predávajú škótsku whisky rovnakým spôsobom. Američan, ktorý sa prisťahoval do Veľkej Británie a pracoval pre veľkého liehovarníka, chcel robiť veci inak, aby priniesol radosť zo škótskej whisky viacerým ľuďom.
Založil iný druh spoločnosti škótskej whisky, založený na dávno stratenom modeli miešacieho domu, ale s perspektívnym prístupom a neutíchajúcou túžbou vytvárať kvalitu. Podnikanie začal pôvodne zo svojej kuchyne, ale dnes, takmer o dve desaťročia neskôr, má Compass Box kanceláriu a Blending Room v Londýne, vlastné zásoby zrejúcich whisky v Škótsku a viac ako tucet zamestnancov.

Doručenie objednávky kuriérom SPS zvyčajne nasledujúci pracovný deň od vyzdvihnutia objednávky kuriérom (nevzťahuje sa na sobotu, nedeľu a štántne sviatky).

Objednávky vykonané pred 13:00 (GMT+2) budú odoslaný SPS kuriérom v ten istý deň.

Objednávky vykonané po 13:00 (GMT+2) budú odoslaný SPS kuriérom v nasledovný deň.

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Produkty v rovnakej kategórii: 16

Product added to wishlist

Používame cookies, aby sme zefektívnili prezeranie našej stránky. Ak budete pokračovať bez zmeny vašich nastavení, predpokladáme, že cookies na našej internetovej stránke Wellenmark vám vyhovujú. Viac informácií