#2489 Whisky Islay Mist 10YO GB 40% 0,7l

Whisky Islay Mist 10YO 40% 0,7l

2933
35,90 €
S DPH / Skladom. Objednávky vykonané pred 13:00 budú odoslané SPS kuriérom v ten istý deň

Za tento produkt získate 35 bonusové body.
Za váš nákupný košík celkom získate 35 bonusových bodov ktoré možno transformovať do poukážky 1,75 €.


 

Islay Mist je whisky, ktorá je výrazne dymová. Zrela solídnych 10 rokov. Práve vďaka dlhému kontaktu s drevom má Islay Mist také všestranné arómy. Ak však chcete ochutnať intenzívnejší a silnejší variant, hľadajte nezávislé fľaše Islay Mist od fľašovateľov, ako je Signatory.

Alkohol
40%
Druh
Blended
Vek
10-ročný
Balenie
Kartónik
Pôvod
Škótsko

Svetoznáma škótska whisky Islay Mist vďačí za svoju existenciu oslave 21. narodenín syna (neskoršieho lorda Margadala) z Lairdu z Islay House v roku 1927.

Usúdilo sa, že na takú významnú oslavu s hosťami z ďalekého okolia by slávny single malt od Laphroaig mohol byť pre každého vkus príliš ťažký a tak sa Laphroaig zmiešal s radom vysokokvalitných Highland maltov rátane Glenlivetu a vyvážený bol whisky z Lowlandu.

Výsledok sa ukázal byť taký populárny, že bolo rozhodnuté predávať podobnú zmes pod názvom Islay Mist, luxusnej škótskej whisky, ktorá je teraz veľmi uznávaná. Pečať pánov ostrovov, Veľkú pečať Islay, na sebe Islay Mist hrdo nesie.

Doručenie objednávky kuriérom SPS zvyčajne nasledujúci pracovný deň od vyzdvihnutia objednávky kuriérom (nevzťahuje sa na sobotu, nedeľu a štántne sviatky).

Objednávky vykonané pred 13:00 (GMT+2) budú odoslaný SPS kuriérom v ten istý deň.

Objednávky vykonané po 13:00 (GMT+2) budú odoslaný SPS kuriérom v nasledovný deň.

Produkty v rovnakej kategórii: 16

Product added to wishlist

Používame cookies, aby sme zefektívnili prezeranie našej stránky. Ak budete pokračovať bez zmeny vašich nastavení, predpokladáme, že cookies na našej internetovej stránke Wellenmark vám vyhovujú. Viac informácií