Whisky Hyde No.5 Aras Cask 46% 0,7l

Whisky Hyde No.5 Aras Cask 46% 0,7l

2563
34,90 €
S DPH / Skladom. Objednávky vykonané pred 13:00 budú odoslané SPS kuriérom v ten istý deň

Za tento produkt získate 34 bonusové body.
Za váš nákupný košík celkom získate 34 bonusových bodov ktoré možno transformovať do poukážky 1,70 €.


 

Šesťročná írska single grain whisky z radu Hibernia Distillers Hyde. Tento konkrétny variant, č. 5 Áras Cask, bol dokončený v sudoch, ktoré predtým obsahovali burgundské víno a dodávali whisky zreteľnú sladkosť.

Vôňa: jahody, čerešne a náznaky hnedého cukru

Chuť: buchty s polevou, škorica, grapefruit a dotyk vanilky

Záver: sušené ovocie a mocha

Alkohol
46%
Druh
Single Grain
Vek
6-ročný
Pôvod
Írsko

Rodina Hyde sa zaoberá írskym nápojovým priemyslom už viac ako dvanásť generácií od roku 1640. Hyde je prezidentská kvalitná írska whiskey pomenovaná na počesť prvého írskeho prezidenta Douglasa Hyde. Prezident Hyde bol inšpiratívnou osobnosťou, ktorá pomohla definovať írsku národnú identitu.

Na Hyde starostlivo vyberajú iba tú najjemnejšiu írsku whiskey vyrobenú len z tých najlepších írskych liehovarov, ktoré potom dozrievajú v historických dubových sudoch, získavaných priamo z liehovarov a vinární po celom svete. Prémiová írska whiskey Hyde je fľašovaná v malých dávkach limitovanej edície a bez chladu filtrovaná pre originálnejší charakter. Na dubové sudy používajú špecifické úrovne zuhoľnatenia, aby tak vytvorili whiskey, ktorá má bohatý charakter a skutočne jedinečnú chuť.

Doručenie objednávky kuriérom SPS zvyčajne nasledujúci pracovný deň od vyzdvihnutia objednávky kuriérom (nevzťahuje sa na sobotu, nedeľu a štántne sviatky).

Objednávky vykonané pred 13:00 (GMT+2) budú odoslaný SPS kuriérom v ten istý deň.

Objednávky vykonané po 13:00 (GMT+2) budú odoslaný SPS kuriérom v nasledovný deň.

Produkty v rovnakej kategórii: 16

Product added to wishlist

Používame cookies, aby sme zefektívnili prezeranie našej stránky. Ak budete pokračovať bez zmeny vašich nastavení, predpokladáme, že cookies na našej internetovej stránke Wellenmark vám vyhovujú. Viac informácií