Whisky Suntory Hibiki Harmony 43% 0,7l

Whisky Suntory Hibiki Harmony 43% 0,7l

2061
129,50 €
S DPH / Skladom. Objednávky vykonané pred 13:00 budú odoslané SPS kuriérom v ten istý deň

Za tento produkt získate 129 bonusové body.
Za váš nákupný košík celkom získate 129 bonusových bodov ktoré možno transformovať do poukážky 6,45 €.


 

Produkcia japonskej whisky je spojená s menom Masataka Taketsuru, ktorý v rokoch 1918 až 1920 praxoval v škótskych liehovaroch. Po návrate do Japonska ho zamestnal Shinjiro Torii, zakladateľ spoločnosti Suntory, v podnikovom liehovare Yamazaki, odkiaľ sa po štyroch rokoch vydala do sveta prvá whisky. V záujme autentickej chuti v súčasnej dobe vlastnia niekoľko škótskych liehovarov, ktorých sladová whisky obohacuje senzorické vlastnosti japonskej domácej produkcie.

Harmónia – celkom vhodné slovo na opis tejto dobre vyváženej japonskej zmesovej whisky z radu Hibiki. Hibiki Japanese Harmony sa vyrába zo sladových whisky z liehovarov Yamazaki a Hakushu, ako aj z obilnej whisky z liehovaru Chita.

Tieto whisky sa berú z 5 rôznych typoch súdkov vrátane amerických súdkov z bieleho duba, súdkov zo sherry a dubových súdkov Mizunara. Samotnú zmes vytvoril tím odborníkov na zmesi zo Suntory Whisky pod vedením majstra zmiešavačov Shinga Toriiho. Elegantný nápoj so závanmi medu, pomaranča, bylinkovým nádychom a jemným dubom.

Alkohol
43%
Druh
Blended
Balenie
Kartónik
Pôvod
Japonsko

Shinjiro Torii mal veľmi rád škótsku whisky a jeho snom bolo založiť prvý liehovar na whisky v Japonsku. V roku 1923 sa mu tento sen splnil založením liehovaru Yamazaki Distillery v údolí Yamazaki. Tento liehovar založil v nádhernom prostredí tesne pri Kjóto.

Bolo tu rôznorodé podnebie, ako aj čisté vody a dobrá vlhkosť. Jednodruhová Whisky Yamazaki je teraz najobľúbenejšia v Japonsku a škála produktov Suntory sa značne rozšírila na jedlá aj nápoje, alkoholické aj iné.

Doručenie objednávky kuriérom SPS zvyčajne nasledujúci pracovný deň od vyzdvihnutia objednávky kuriérom (nevzťahuje sa na sobotu, nedeľu a štántne sviatky).

Objednávky vykonané pred 13:00 (GMT+2) budú odoslaný SPS kuriérom v ten istý deň.

Objednávky vykonané po 13:00 (GMT+2) budú odoslaný SPS kuriérom v nasledovný deň.

Produkty v rovnakej kategórii: 16

Product added to wishlist

Používame cookies, aby sme zefektívnili prezeranie našej stránky. Ak budete pokračovať bez zmeny vašich nastavení, predpokladáme, že cookies na našej internetovej stránke Wellenmark vám vyhovujú. Viac informácií