Whisky AnCnoc 12YO 40% 0,7l

Whisky AnCnoc 12YO 40% 0,7l

1743
33,50 €
S DPH / Skladom. Objednávky vykonané pred 13:00 budú odoslané SPS kuriérom v ten istý deň

Za tento produkt získate 33 bonusové body.
Za váš nákupný košík celkom získate 33 bonusových bodov ktoré možno transformovať do poukážky 1,65 €.


 

AnCnoc 12YO je single malt whisky zo škótskeho regiónu Highland a jedným z najpopulárnejších nápojov liehovaru An Cnoc, ktorého liehovarníci sa pýšia skutočnosťou, že metódy produkcie whisky zostali takmer rovnaké ako pred 100 rokmi, keď prvýkrát spustili výrobu.

Whiskey AnCnoc 12YO - jedná sa o klasickú single malt whisky o sile 40%. Uchováva sa v sudoch z amerického a španielskeho duba, v ktorom už zreli bourbon a sherry. Skladujú sa pri konštantnej teplote v špeciálnych skladoch s hrubými žulovými stenami. Je fľašovaná bez farbenia karamelom a studenej filtrácie.

Táto whisky má svoj vlastný individuálny charakter, ktorej zložitosť ohromuje svojimi viacvrstvovými jemnými dymovými, rašelinovými a drevnatými odtieňmi. Je obľúbený vďaka svojej vynikajúcej zamatovej štruktúre, jemnej vôni medu a ovocia a ovocnou a jačmennou chuťou s ľahko ostrou, suchou a korenistou pachuťou, ktorá prináša príjemné nuansy. Sladká aj pikantná, je plná mnohých prekvapení a je pripravená každým dúškom potešiť svojich obdivovateľov.

Whiskey AnCnoc - víťazka mnohých zlatých medailí v najprestížnejších medzinárodných súťažiach. Je dobrá ako samostatný nápoj, ale aj ako súčasť koktailov.

Teplota podávania: 20-24 °С

Farba: jantárová so zlatým leskom

Vôňa: intenzívna, jemná, sladká. Odhaľuje tóny kvetového medu, sušeného ovocia, čerstvej limetky a dubu

Chuť: olejnatá, bohatá, sladká. Zvláštna symbióza citrusových a ovocných chutí s ovocnými a paprikami, karamelovými a obilnými tónmi

Dochuť: mäkká, stredne dlhá. Korenie s nádychom škorice, dubu, ľahkého dymu, karamelu, pomarančovej kôry a ľahkých alkoholových tónov

Alkohol
40%
Druh
Single Malt
Vek
12-ročný
Balenie
Kartónik
Pôvod
Škótsko

anCnoc je veľmi zaujímavá whisky. Jemný single malt je vytvorený tradičnými výrobnými postupmi. Tie sú využívané na prípravu osviežujúco modernej whisky. Výsledkom je single malt s ľahkou chuťou a vysokou kvalitou.

Príbeh liehovaru Knockdhu začína mužom vízie (s intuíciou pre dobrú investíciu). V roku 1892 kúpil panstvo Knock podnikavý chlapík John Morrison. Okolitá krajina plná rašeliny a jačmeňa a blízkosť trasy Great North Railway. Keď sa našli pramene priezračnej, čistej vody, John zbadal veľkú príležitosť.

Vzorky vody boli zaslané na analýzu a čoskoro prebiehali rokovania so spoločnosťou The Distillers Company v Edinburghu na vybudovanie liehovaru. Knockdhu otvoril svoje brány v októbri 1894. Už vtedy bol považovaný za dokonalé stelesnenie moderného liehovaru. Takže nie je žiadnym prekvapením, že dodnes sa v ňom vyrába ľahká, veľmi moderná a zaujímavá  whisky.

Osviežujúci sortiment single malt škótskych whisky, špeciálne vytvorený v liehovare Knockdhu sa pýši širokou ponukou- od vyzretých po tie s rašelinovým tónom. Celá škála je ukážkou spojenia moderných a tradičných prvkov v dokonalej harmónii.

Doručenie objednávky kuriérom SPS zvyčajne nasledujúci pracovný deň od vyzdvihnutia objednávky kuriérom (nevzťahuje sa na sobotu, nedeľu a štántne sviatky).

Objednávky vykonané pred 13:00 (GMT+2) budú odoslaný SPS kuriérom v ten istý deň.

Objednávky vykonané po 13:00 (GMT+2) budú odoslaný SPS kuriérom v nasledovný deň.

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Produkty v rovnakej kategórii: 16

Product added to wishlist

Používame cookies, aby sme zefektívnili prezeranie našej stránky. Ak budete pokračovať bez zmeny vašich nastavení, predpokladáme, že cookies na našej internetovej stránke Wellenmark vám vyhovujú. Viac informácií