Whisky Grant´s 40% 0,7l

Whisky Grant´s 40% 0,7l

1062
15,50 €
S DPH / Skladom. Objednávky vykonané pred 13:00 budú odoslané SPS kuriérom v ten istý deň

Za tento produkt získate 15 bonusové body.
Za váš nákupný košík celkom získate 15 bonusových bodov ktoré možno transformovať do poukážky 0,75 €.


 

Spoločnosť Grant's je dlho známa ako kvalitný výrobca dobrých zmesových škótskych whisky a táto originálna Grant´s vám ukáže prečo. Hodvábne hladká s dymovým finišom. Poteší každú úroveň konzumentov škótskych whisky.

Alkohol
40%
Druh
Blended
Pôvod
Škótsko

Zakladateľ liehovaru, William Grant,  pochádzal z mesta Dufftowne v Škótsku. Ako mladý pracoval v liehovare Mortlach Distillery, kde načerpal veľké množstvo skúseností a informácií o whisky a jej výrobe. V roku 1886 začala výstavba liehovaru Glenfiddich Distillery a destilovať sa začalo už v roku 1887. Z jednodruhovou whisky prišiel na trh v čase, keď dominovali zmesové. Dodnes je spoločnosť jednou z mála, u ktorej je značka tvrdého alkoholu rodinným vlastníctvom a ide o tretieho najväčšeho výrobcu škótskej whisky. Okrem whisky produkuje aj rum, vodku a pivo.

Doručenie objednávky kuriérom SPS zvyčajne nasledujúci pracovný deň od vyzdvihnutia objednávky kuriérom (nevzťahuje sa na sobotu, nedeľu a štántne sviatky).

Objednávky vykonané pred 13:00 (GMT+2) budú odoslaný SPS kuriérom v ten istý deň.

Objednávky vykonané po 13:00 (GMT+2) budú odoslaný SPS kuriérom v nasledovný deň.

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Produkty v rovnakej kategórii: 16

Product added to wishlist

Používame cookies, aby sme zefektívnili prezeranie našej stránky. Ak budete pokračovať bez zmeny vašich nastavení, predpokladáme, že cookies na našej internetovej stránke Wellenmark vám vyhovujú. Viac informácií