Víno Tarapaca Gran Reserva Cabernet Sauvignon 0,75l

Víno Tarapaca Gran Reserva Cabernet Sauvignon 0,75l

3733
Vypredané
14,90 €
S DPH


Za tento produkt získate 14 bonusové body.
Za váš nákupný košík celkom získate 14 bonusových bodov ktoré možno transformovať do poukážky 0,70 €.


 

Táto séria Tarapacá Gran Reserva predstavuje zdedenú tradíciu a prestíž argentínskeho vinárstva. S rešpektom k hroznu a výberom tých najlepších pozemkov je možné získať čistý charakter, jemnosť a rovnováhu.

Najkvalitnejšie hrozno Cabernet z pozemkov San Jorge a San Jaime sa zbiera v polovici apríla. Kvasí sa v nerezových tankoch a dozrieva 12 mesiacov v malých francúzskych drevených sudoch, následne víno dozrieva ďalší rok vo fľaši, v pivniciach až do vyzretia.

Tarapaca Gran Reserva Cabernet Sauvignon sa najlepšie hodí k steakom z grilu a k pikantným farmárskym syrom. Víno má ohromujúcu tmavočervenú farbu a vôňu zrelého ovocia ako sú jahody a čierne ríbezle. Chuť suchá, veľmi intenzívna s príjemnou rovnováhou medzi zrelými tanínmi a šťavnatými ovocnými tónmi, okrem iného, zrelých jahôd.

Sladkosť vína
Suché
Alkohol
14%
Druh
Červené víno
Pôvod
Čile

Od svojho založenia na úpätí Ánd v roku 1874 vyrábajú vo vinárstve Tarapaca elegantné a autentické kvalitné vína. Patria medzi čílske vinárstva s najväčšou históriou a tradíciou a sú etalónom čílskej vinárskej kultúry, ktorá priniesla chute a vône krajiny do viac ako 50 krajín sveta.

V roku 1874 založil Don Francisco de Rojas y Salamanca, uznávaný enológ a majiteľ najušľachtilejších odrôd, vinice pod názvom "Viña de Rojas" v privilegovanom údolí Maipo. V nasledujúcich dvoch rokoch, hneď s prvou úrodou získali prvé národné aj medzinárodné uznania: striebornú medailu na medzinárodnej výstave v Santiagu a striebornú medailu na výstave vo Filadelfii v Spojených štátoch. Neskôr, v roku 1927 postavili sídlo Viña Tarapacá v krásnom toskánskom štýle, obklopené bohatou biodiverzitou oblasti s pôvodnými druhmi. Je to miesto, v ktorom sa odráža celá tradícia, vďaka čomu bolo toto miesto vybrané ako emblém etikiet a pečať fliaš našej línie Gran Reserva.

Od roku 2017 sú prítomní vo viac ako 50 krajinách na piatich kontinentoch. Dedičstvo vinárstva Tarapaca sa skladá z tradície a inovácie. Od svojich začiatkov sa vyznačovali pečaťou kvality, vďaka ktorej sa stali referenciou v čílskom vinohradníctve s certifikátmi, ktoré spĺňajú najvyššie medzinárodné normy kvality.

Doručenie objednávky kuriérom SPS zvyčajne nasledujúci pracovný deň od vyzdvihnutia objednávky kuriérom (nevzťahuje sa na sobotu, nedeľu a štántne sviatky).

Objednávky vykonané pred 13:00 (GMT+2) budú odoslaný SPS kuriérom v ten istý deň.

Objednávky vykonané po 13:00 (GMT+2) budú odoslaný SPS kuriérom v nasledovný deň.

Produkty v rovnakej kategórii: 16

Product added to wishlist

Používame cookies, aby sme zefektívnili prezeranie našej stránky. Ak budete pokračovať bez zmeny vašich nastavení, predpokladáme, že cookies na našej internetovej stránke Wellenmark vám vyhovujú. Viac informácií