Víno Ksara Le Prieure 0,75l

Víno Ksara Le Prieure 0,75l

3582
9,50 €
S DPH

Za tento produkt získate 9 bonusové body.
Za váš nákupný košík celkom získate 9 bonusových bodov ktoré možno transformovať do poukážky 0,45 €.


 

Najstarším a najväčším vinárstvom súčasného Libanonu je Chateau Ksara. Bolo založené v roku 1857 jezuitskými mníchmi, ktorí ho tiež spravovali až do roku 1973. Špecialitou vinárstva sú rozsiahle pivnice z dôb starovekého Ríma, ktoré boli objavené v roku 1898 a ktoré dodnes slúžia ako kvalitné miesto na archiváciu vín z produkcie vinárstva.

Tradičná červená zmes Carignan, Cinsault, Mourvèdre a Grenache, pomenovaná podľa významnej zvonice vinárstva, ktorá sa vracia do čias jezuitov.

Rubínový odtieň s vôňou a chuťou čierneho a červeného ovocia, korenia, sladkého drievka a garrigue. Ksara Le Prieuré si môžete vychutnať samostatne alebo podávať so syrom a šalátmi, ako aj s teplým a studeným mäsom, duseným mäsom, koláčmi a mezze.

Najlepšie je vypiť do troch rokov od zberu, ale pri správnom skladovaní môže vydržať až štyri roky.

Zlaté medaily:

  • 2020 - Germany - Berlin Wine Trophy
  • 2017 - Germany - Berlin Wine Trophy
Sladkosť vína
Suché
Alkohol
13,5%
Druh
Červené víno
Pôvod
Libanon

Vinarstvo Ksara je jedno z najstarších a najznámejších vinarstiev v Libanone. Bolo založené v roku 1857 rehoľnými jezuitami, ktorí začali pestovať víno pre liturgické účely. V súčasnosti Ksara produkuje širokú škálu vín vrátane červených, bielých a ružových vín.

Ksara sa zameriava na kultiváciu tradičných libanonských odrôd viniča, ako sú Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah, Obeidy a Merwah. Tieto odrody sú charakteristické pre región Stredného východu a poskytujú vínam charakteristickú chuť a arómu.

Vinařstvo Ksara kladie veľký dôraz na kvalitu svojich vín a používa moderné technológie pri výrobe a spracovaní hrozna. Vinári starostlivo sledujú každý krok výroby, aby zabezpečili, že každé víno bude mať svoju vlastnú jedinečnú arómu a chuť.

Ksara je dnes jedným z najuznávanejších libanonských vinařstiev a jeho vína sú vyhľadávané po celom svete. Ak máte radi vína s exotickým charakterom, môže byť vinařstvo Ksara skvelou voľbou pre vás.

Doručenie objednávky kuriérom SPS zvyčajne nasledujúci pracovný deň od vyzdvihnutia objednávky kuriérom (nevzťahuje sa na sobotu, nedeľu a štántne sviatky).

Objednávky vykonané pred 13:00 (GMT+2) budú odoslaný SPS kuriérom v ten istý deň.

Objednávky vykonané po 13:00 (GMT+2) budú odoslaný SPS kuriérom v nasledovný deň.

Produkty v rovnakej kategórii: 16

Product added to wishlist

Používame cookies, aby sme zefektívnili prezeranie našej stránky. Ak budete pokračovať bez zmeny vašich nastavení, predpokladáme, že cookies na našej internetovej stránke Wellenmark vám vyhovujú. Viac informácií