Spumante Ferrari Maximum Rose 12,5% 0,75l

Spumante Ferrari Maximum Rose 12,5% 0,75l

3039
Vypredané
39,90 €
S DPH


Za tento produkt získate 39 bonusové body.
Za váš nákupný košík celkom získate 39 bonusových bodov ktoré možno transformovať do poukážky 1,95 €.


 
Ferrari Maximum Rose je vynikajúce rúžové šumivé víno vyrábané z prémiovej zmesy odrôd hrozna Pinot Nero (70%) a Chardonnay (30%), ktoré je ručne zbierané od konca augusta do začiatku septembra. Po spracovaní sa víno necháva dozrievať viac ako 24 mesiacov, po ktorých sa potom fľašuje.
Sladkosť vína
Suché
Alkohol
12,5%
Druh
Šumivé víno
Pôvod
Taliansko

Svojou prirodzenou eleganciou je Ferrari – jeden z najžiarivejších prejavov umenia žiť, ktoré je také talianske – ikonou štýlu, ktorá si vás získa už od prvého dúšku. Má v sebe vrodený vkus pre krásu a savoir vivre a typický taliansky prístup naplno si vychutnávať každý okamih.

Hlboké spojenie s územím a rešpekt k pôde v každej jednej prevádzke: všetky vína Ferrari sú Trentodoc a sú vyrábané výhradne z hrozna pestovaného v Trentine vo vysokých nadmorských výškach pomocou udržateľných metód poľnohospodárstva.

Doručenie objednávky kuriérom SPS zvyčajne nasledujúci pracovný deň od vyzdvihnutia objednávky kuriérom (nevzťahuje sa na sobotu, nedeľu a štántne sviatky).

Objednávky vykonané pred 13:00 (GMT+2) budú odoslaný SPS kuriérom v ten istý deň.

Objednávky vykonané po 13:00 (GMT+2) budú odoslaný SPS kuriérom v nasledovný deň.

Produkty v rovnakej kategórii: 16

Product added to wishlist

Používame cookies, aby sme zefektívnili prezeranie našej stránky. Ak budete pokračovať bez zmeny vašich nastavení, predpokladáme, že cookies na našej internetovej stránke Wellenmark vám vyhovujú. Viac informácií