Rum Pixan Solera Wine Finish 40% 0,7l

Rum Pixan Solera Wine Finish 40% 0,7l

3729
24,90 €
S DPH / Skladom. Objednávky vykonané pred 13:00 budú odoslané SPS kuriérom v ten istý deň

Za tento produkt získate 24 bonusové body.
Za váš nákupný košík celkom získate 24 bonusových bodov ktoré možno transformovať do poukážky 1,20 €.


 

Pixan Rum Wine Finish, rum štýlu Solera zrejúci 6 rokov v sudoch z amerického dubu a minimálne 3 mesiace dozrievá v sudoch s bývalým vínom zo starostlivo vybraných vinárstiev z celého Mexika. Tento rum má „niečo“ prekvapivé, čo objavíte pri degustácii.

Alkohol
40%
Druh
Tmavý
Pôvod
Mexiko

Pixan je slovo mayského pôvodu, ktoré znamená Duch dávajúci život. Pixan je remeselný rum zrejúci v dubových sudoch a potom sa mieša, aby sa vytvorila jedinečná kombinácia chutí. Vyrába sa ručne v malých 300-litrových šaržiach z cukrovej trstiny zo San Luis Potosi.
Mexický remeselný rum Pixan vám umožní zažiť kúsok mexickej kultúry. Do fľaše bola vložená láska, vášeň a tvrdá práca, aby priniesla čo najväčší rumový zážitok. 

Doručenie objednávky kuriérom SPS zvyčajne nasledujúci pracovný deň od vyzdvihnutia objednávky kuriérom (nevzťahuje sa na sobotu, nedeľu a štántne sviatky).

Objednávky vykonané pred 13:00 (GMT+2) budú odoslaný SPS kuriérom v ten istý deň.

Objednávky vykonané po 13:00 (GMT+2) budú odoslaný SPS kuriérom v nasledovný deň.

Produkty v rovnakej kategórii: 16

Product added to wishlist

Používame cookies, aby sme zefektívnili prezeranie našej stránky. Ak budete pokračovať bez zmeny vašich nastavení, predpokladáme, že cookies na našej internetovej stránke Wellenmark vám vyhovujú. Viac informácií