Rum Botran Miracelio Artesanal Reserva 38% 0,7l

Rum Botran Miracelio Artesanal Reserva 38% 0,7l

3724
33,90 €
S DPH / Skladom. Objednávky vykonané pred 13:00 budú odoslané SPS kuriérom v ten istý deň

Za tento produkt získate 33 bonusové body.
Za váš nákupný košík celkom získate 33 bonusových bodov ktoré možno transformovať do poukážky 1,65 €.


 

Rum Miracielo Reserva Especial Artensanal je ručne vyrábaný v Guatemale v liehovare, ktorý tiež vyrába značky Botran a Zacapa. Ide o korenený rum, ktorého pôvodný recept pochádza z roku 1953 a zahŕňa tóny čerstvých sliviek, hrozienok a vanilky.

Alkohol
38%
Druh
Tmavý
Pôvod
Guatemala

Dokonalá chuť- aj tak sa dá opísať niekoľkokrát ocenený rum Botran, ktorý nie je len veľmi starý, ale je oň aj nadmieru dobre postarané. Intenzívne originálne chute, ktorými rumy Botran oplývajú, chytia za srdce všetkých milovníkov tohto alkoholického nápoja. V ponuke značky Botran sa nachádzajú 12 aj 18-ročné rumy, stačí si len zvoliť tú správnu možnosť, ktorá chytí za srdce práve vás!

Doručenie objednávky kuriérom SPS zvyčajne nasledujúci pracovný deň od vyzdvihnutia objednávky kuriérom (nevzťahuje sa na sobotu, nedeľu a štántne sviatky).

Objednávky vykonané pred 13:00 (GMT+2) budú odoslaný SPS kuriérom v ten istý deň.

Objednávky vykonané po 13:00 (GMT+2) budú odoslaný SPS kuriérom v nasledovný deň.

Produkty v rovnakej kategórii: 16

Product added to wishlist

Používame cookies, aby sme zefektívnili prezeranie našej stránky. Ak budete pokračovať bez zmeny vašich nastavení, predpokladáme, že cookies na našej internetovej stránke Wellenmark vám vyhovujú. Viac informácií