Rum Pampero Especial 40% 0,7l

Rum Pampero Especial 40% 0,7l

2634
15,25 €
S DPH / Skladom. Objednávky vykonané pred 13:00 budú odoslané SPS kuriérom v ten istý deň

Za tento produkt získate 15 bonusové body.
Za váš nákupný košík celkom získate 15 bonusových bodov ktoré možno transformovať do poukážky 0,75 €.


 

Keď zakladatelia Pampero začali v roku 1938 starnúť svoje rumy v dubových sudoch, Especial sa stal prvým venezuelským rumom, ktorý bol oficiálne označený ako anejo ("starý"). Trojitá destilácia pomáha vytvárať bohatú zlatú farbu, ktorá evokuje komplexnosť karibského pobrežia.

Vôňa: vanilka, bylinky a mäkký karamel (toffee)

Chuť: krémová, sladká, ľahká, med, sladko ovocná

Farba: lesklá, zlatá farba

Záver: dlhý, karamelový

Alkohol
40%
Druh
Zlatý
Pôvod
Venezuela

Spoločnosť Pampero vznikla v okrese Caracas v Quinta Crespo v koloniálnom dome v roku 1938. Tam začali Luis Manuel Toro a Alejandro Hernandez vyrábať rum a ovocné vína za technicky náročných okolností, ktoré boli v tom čase pre Venezuelu typické. Obaja muži zdedili tradíciu obchodu s alkoholickými nápojmi zahŕňajúcu cukrovú trstinu. Niekoľko mesiacov po založení začala nová pálenica žať úspechy, hlavne kvôli viere v neustálu potrebu zlepšovania svojich produktov a štýl dynamického riadenia.

Luis Manuel Toro opustil podnikanie veľmi a kontrolu ponechal Alejandrovi Hernandezovi až do roku 1966, keď sa vrátil do svojho rodného domu. Pampero stanovilo štandardy výroby rumu vo Venezuele a je hrdo prvým rumom, ktorý je venezuelskou vládou akreditovaný ako „Añejo“ (starý). Bolo to vďaka Hernandezovmu konceptu „zrelého rumu“ a jeho naliehaniu, aby jeho rumy dozrievali v dubových sudoch, čím sa dosiahla nová úroveň kvality a chute.

Doručenie objednávky kuriérom SPS zvyčajne nasledujúci pracovný deň od vyzdvihnutia objednávky kuriérom (nevzťahuje sa na sobotu, nedeľu a štántne sviatky).

Objednávky vykonané pred 13:00 (GMT+2) budú odoslaný SPS kuriérom v ten istý deň.

Objednávky vykonané po 13:00 (GMT+2) budú odoslaný SPS kuriérom v nasledovný deň.

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Produkty v rovnakej kategórii: 16

Product added to wishlist

Používame cookies, aby sme zefektívnili prezeranie našej stránky. Ak budete pokračovať bez zmeny vašich nastavení, predpokladáme, že cookies na našej internetovej stránke Wellenmark vám vyhovujú. Viac informácií