Rum Dos Maderas PX 10YO 40% 0,7l

Rum Dos Maderas PX 10YO 40% 0,7l

1413
39,50 €
S DPH / Skladom. Objednávky vykonané pred 13:00 budú odoslané SPS kuriérom v ten istý deň

Za tento produkt získate 39 bonusové body.
Za váš nákupný košík celkom získate 39 bonusových bodov ktoré možno transformovať do poukážky 1,95 €.


 

Rum Dos Maderas 5+5 PX je 100% trstinový karibský rum, ktorého dozrievanie je rozdelené do troch fáz. Najskôr zreje 5 rokov v dubových sudoch priamo v Karibiku. Následne zreje už v Španielsku v pivniciach Williams & Humbert opäť v dubových sudoch, kde zrelo "Dos Cortados (Palo Cortado), tentoraz 3 roky. Na záver zreje ešte 2 roky v sudoch, v ktorých 20 rokov zrelo sladké Sherry z odrody Pedro Ximenes), čím vzniká mimoriadny rum Dos Maderas PX.

Tento rum má harmonickú vôňu s dotykom hrozienok a fíg.  Skvelý digestív a zaujímavá alternatíva koňakov alebo brandy.

Tóny chuti:
Rum Dos Maderas PX ma veľmi tmavú jantárovú farbu. Chuť je veľmi jemná, komplexná a hrejivá - jemné náznaky hrozienok, fíg a vanilky, vďaka ktorým je veľmi zaujímavý.

Alkohol
40%
Druh
Zlatý
Vek
10-ročný
Balenie
Kartónik
Pôvod
Barbados

Nápoj spájajúci v sebe múdrosť dvoch kultúr- karibskej a hispánskej. Obidve zo seba ponúkajú to najlepšie. Dos Maderas prináša rumové blendy z Guyany a Barbadosu - domova najlepšej cukrovej trstiny a rumov najvyššej prestíže. Barbados ponúka jemnosť a ľahkosť s vyladenou arómou aj chuťou, Guyana naopak výrazné telo, ktoré je veľmi vhodné na miešanie s inými a dodáva im žiadanú silu.

Zrenie blendov v dubových sudoch a skúsenosti majstrov rumu prinášajú skvelý výsledok. Keď majú dostatočný a správny vek, cestujú svetom do jedného z najväčších vinárstiev v Európe- Jerez de La Frontera. Rum tam čakajú znalosti a viac ako storočná tradícia produkcie a zrenia sherry „Brandy de Jerez“ a tak pokračuje jeho cesta za ideálnym výsledkom.

Finálnym miestom grandióznej osobnosti rumov Dos Maderas sú americké dubové sudy, v ktorých predtým zrelo sherry „Dos Cortados“ a „Don Guido“- každá viac ako 20 rokov. Zanechávajú v sudoch jedinečné arómy a príchute. Vďaka prepracovanému procesu zrenia sú rumy unikátmi s jedinečným charakterom.

Doručenie objednávky kuriérom SPS zvyčajne nasledujúci pracovný deň od vyzdvihnutia objednávky kuriérom (nevzťahuje sa na sobotu, nedeľu a štántne sviatky).

Objednávky vykonané pred 13:00 (GMT+2) budú odoslaný SPS kuriérom v ten istý deň.

Objednávky vykonané po 13:00 (GMT+2) budú odoslaný SPS kuriérom v nasledovný deň.

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Produkty v rovnakej kategórii: 16

Product added to wishlist

Používame cookies, aby sme zefektívnili prezeranie našej stránky. Ak budete pokračovať bez zmeny vašich nastavení, predpokladáme, že cookies na našej internetovej stránke Wellenmark vám vyhovujú. Viac informácií