Lyra dražé Maximum Best zmes orieškov v horkej a mliečnej čokoláde 200g
Lyra dražé Maximum Best zmes orieškov v horkej a mliečnej čokoláde 200g
Lyra dražé Maximum Best zmes orieškov v horkej a mliečnej čokoláde 200g
Lyra dražé Maximum Best zmes orieškov v horkej a mliečnej čokoláde 200g

Lyra dražé Maximum Best zmes orieškov v horkej a mliečnej čokoláde 200g

1850
15,00 €
S DPH / Skladom. Objednávky vykonané pred 13:00 budú odoslané SPS kuriérom v ten istý deň

Za tento produkt získate 15 bonusové body.
Za váš nákupný košík celkom získate 15 bonusových bodov ktoré možno transformovať do poukážky 0,75 €.


 

Ak si neviete vybrať len jednu Absolutku a najradšej by ste ochutnali všetky, Absolut Best je riešením. Je to liek pre všetkých nerozhodných. Obsahuje výber dražovaných výrobkov ako sú Absolut Almonds, Caramel, Hazelnuts, Hazelnuts Dark i Physalis. V jednom balení tak dostanete mliečnu i horkú čokoládu, lieskovce aj mandle a tiež karamel s physalisom. Trvá hodiny vyrobiť ich a týždne vymyslieť receptúru. Vznikajú postupným obaľovaním orechov alebo physalisu v čokoláde i nugáte. Výsledkom sú chrumkavé guľôčky, ktoré získali v roku 2015 prestížne ocenenie Great Taste.

Zloženie: Horká čokoláda (kakaová sušina min. 54%), cukor, kakaová hmota, kakaové maslo, emulgátor: sójový lecitín. Mliečna čokoláda (kakaová sušina min. 32%-40%), cukor, kakaové maslo, kakaová hmota, sušené mlieko, emulgátor: sójový lecitín, aróma: prírodná vanilka. Biela čokoláda (kakaová sušina min.32%), cukor, kakaové maslo, sušené mlieko, emulgátor: sójový lecitín, aróma: prírodná vanilka, lieskovce, mandle, physalis, lyofilizované višne, karamelizovaný cukor.

Druh
Zmes čokolád
Lepok
bez lepku
Vajcia
bez vajec
Pôvod
Slovensko

Slovenská výrobňa čokoládových výrobkov, ktorá svoju púť vo svete čokolády začala výrobou horúcich čokolád, ktoré zožali veľký úspech. Začali tak pribúdať ďalšie čokoládové produkty- k horúcej čokoláde pribudli čokoládky ku káve. V roku 2009 začala Lyra spolupracovať s kolumbijskou firmou Casa Luker, ktorá vlastní kakaové plantáže v Južnej Amerike. Čokoládovňa tak vstúpila do nového sveta kvalitnej výberovej čokolády a do spoločnosti prenikol nový pohľad na svet čokolády a jej výrobu.

Ponuka výrobkov sa postupom času rozšíril až na 80. Výsledky poctivej práce a dlhých týždňov premýšľania a výroby už boli ocenené aj prestížnym ocenením Great Taste Awards, a tak sa Lyra produkty radia medzi najlepšie čokolády sveta. Lyra – to je návrat k prírode. Vyjadruje ju hudobný nástroj a spevavý vták lyrebird, ktorý dokaže napodobniť tisícky zvukov. A presne taká je- pestrá, hravá a spätá s prírodou.

Doručenie objednávky kuriérom SPS zvyčajne nasledujúci pracovný deň od vyzdvihnutia objednávky kuriérom (nevzťahuje sa na sobotu, nedeľu a štántne sviatky).

Objednávky vykonané pred 13:00 (GMT+2) budú odoslaný SPS kuriérom v ten istý deň.

Objednávky vykonané po 13:00 (GMT+2) budú odoslaný SPS kuriérom v nasledovný deň.

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Produkty v rovnakej kategórii: 16

Product added to wishlist

Používame cookies, aby sme zefektívnili prezeranie našej stránky. Ak budete pokračovať bez zmeny vašich nastavení, predpokladáme, že cookies na našej internetovej stránke Wellenmark vám vyhovujú. Viac informácií