La Mére Poulard maslové sušienky s kúskami čokolády 125g

La Mére Poulard maslové sušienky s kúskami čokolády 125g

3788
3,70 €
S DPH / Skladom. Objednávky vykonané pred 13:00 budú odoslané SPS kuriérom v ten istý deň

Za tento produkt získate 3 bonusové body.
Za váš nákupný košík celkom získate 3 bonusových bodov ktoré možno transformovať do poukážky 0,15 €.


 

Zloženie: pšeničná múka (Francúzsko), maslo (20%), cukor, kúsky horkej čokolády - kakao: minimálne 50% (11%) (kakaová pasta, cukor, kakaové maslo, emulgátor: sójový lecitín), vajcia (2,8% ), soľ, prírodná aróma vanilky. Môže obsahovať stopy sezamových semienok a orechov.

Pôvod
Francúzsko

Na trhu, kde značky súťažia o invenciu a modernizáciu, továreň na sušienky La Mère Poulard vsádza na chuť dobra s jednoduchými a originálnymi výrobkami, ktoré rešpektujú tradíciu: tieto tradičné a autentické receptúry a ich obaly pripomínajú históriu.

Dnes, rovnako ako v roku 1888, vám La Mère Poulard ponúka svoje lahodné sušienky pre šťastie vyrobené z tých najlepších ingrediencií- čistého masla a vajec z voľného chovu.

Doručenie objednávky kuriérom SPS zvyčajne nasledujúci pracovný deň od vyzdvihnutia objednávky kuriérom (nevzťahuje sa na sobotu, nedeľu a štántne sviatky).

Objednávky vykonané pred 13:00 (GMT+2) budú odoslaný SPS kuriérom v ten istý deň.

Objednávky vykonané po 13:00 (GMT+2) budú odoslaný SPS kuriérom v nasledovný deň.

Produkty v rovnakej kategórii: 16

Product added to wishlist

Používame cookies, aby sme zefektívnili prezeranie našej stránky. Ak budete pokračovať bez zmeny vašich nastavení, predpokladáme, že cookies na našej internetovej stránke Wellenmark vám vyhovujú. Viac informácií