Apimed Slovenská Medovina z vybraných druhov medu 13,5% 0,18l

Apimed Slovenská Medovina z vybraných druhov medu 13,5% 0,18l

3351
5,50 €
S DPH

Za tento produkt získate 5 bonusové body.
Za váš nákupný košík celkom získate 5 bonusových bodov ktoré možno transformovať do poukážky 0,25 €.


 

Jedinečné dielo dokonalej harmónie prírody a vybraných druhov medu je ukryté v každom dúšku Original Slovenskej medoviny. Čistý medový buket, dotyk lipy na pozadí a nezameniteľná chuť ulahodia všetkým, ktorý v medovine hľadajú viac ako len pôžitok. Jantárovozlatá farba nápoja je odrazom tradícií, skúseností a hodnôt v živote.

Sladkosť vína
Medové
Alkohol
13,5%
Druh
Medové víno
Pôvod
Slovensko

Rodinné medovinárstvo, ktorého výroba pokračuje v stopách tradícií a hodnôt svojich predkov. Zakladá si na výrobe odrodových medovín, ktoré sa líšia druhom použitého medu , čím získavajú na jedinečnosti a charakteristickej chuti.  Vzhľadom na rozmanité druhy medov, ktoré slovenská príroda ponúka, aj medoviny z dielne Apimed sú veľmi rôznorodé a a ponúkajú širokú škálu chuti tohto nápoja. K príprave nápoja- od výberu medu až po koncové balenie, sa pristupuje zodpovedne a s láskou.

Doručenie objednávky kuriérom SPS zvyčajne nasledujúci pracovný deň od vyzdvihnutia objednávky kuriérom (nevzťahuje sa na sobotu, nedeľu a štántne sviatky).

Objednávky vykonané pred 13:00 (GMT+2) budú odoslaný SPS kuriérom v ten istý deň.

Objednávky vykonané po 13:00 (GMT+2) budú odoslaný SPS kuriérom v nasledovný deň.

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Produkty v rovnakej kategórii: 10

Product added to wishlist

Používame cookies, aby sme zefektívnili prezeranie našej stránky. Ak budete pokračovať bez zmeny vašich nastavení, predpokladáme, že cookies na našej internetovej stránke Wellenmark vám vyhovujú. Viac informácií