#2879 Likér Esprit de Figues 18% 0,7l

Likér Esprit de Figues 18% 0,5l

3346
Vypredané
34,50 €
S DPH


Za tento produkt získate 34 bonusové body.
Za váš nákupný košík celkom získate 34 bonusových bodov ktoré možno transformovať do poukážky 1,70 €.


 

Esprit de Figues je prvý pravý figový likér na svete vytvorený s vášňou a odhodlaním zachytiť pravú esenciu čerstvej figy. Vyrába sa a plní do fliaš s najvyššou odbornosťou v 150-ročnom rodinnom liehovare v Burgundsku vo Francúzsku.

Esprit de Figues spája najčerstvejšie figy Violette de Bordeaux s najlepšími francúzskymi technikami a vytvára tak vynikajúci likér, ktorý osloví ľudí, ktorí milujú šampanské a koktaily.

Alkohol
18%
Druh
Ovocné likéry
Pôvod
Francúzsko

Esprit de Figues je prvý pravý figový likér na svete vytvorený s vášňou a odhodlaním zachytiť pravú esenciu čerstvej figy. Vyrába sa a plní do fliaš s najvyššou odbornosťou v 150-ročnom rodinnom liehovare v Burgundsku vo Francúzsku. Esprit de Figues spája najčerstvejšie figy Violette de Bordeaux s najlepšími francúzskymi technikami na vytvorenie lahodného likéru, ktorý osloví ľudí, milujúcich šampanské a koktaily. 

Bohaté, šťavnaté ručne zbierané figy sa starostlivo lúhujú 3 mesiace, aby sa uvoľnila ich lahodná chuť a esencia. Výsledkom procesu je, okrem chuti a prenikavej vône, aj veľmi neobvyklá tmavofialová farba. V chuti a vôni likér poteší tónmi figovej pasty, malinového džúsu, tureckého medu a jemným nádychom broskyne.

Doručenie objednávky kuriérom SPS zvyčajne nasledujúci pracovný deň od vyzdvihnutia objednávky kuriérom (nevzťahuje sa na sobotu, nedeľu a štántne sviatky).

Objednávky vykonané pred 13:00 (GMT+2) budú odoslaný SPS kuriérom v ten istý deň.

Objednávky vykonané po 13:00 (GMT+2) budú odoslaný SPS kuriérom v nasledovný deň.

Produkty v rovnakej kategórii: 16

Product added to wishlist

Používame cookies, aby sme zefektívnili prezeranie našej stránky. Ak budete pokračovať bez zmeny vašich nastavení, predpokladáme, že cookies na našej internetovej stránke Wellenmark vám vyhovujú. Viac informácií