Likér Bottega Raspberry 15% 0,5l

Likér Bottega Raspberry 15% 0,5l

0176
17,50 €
S DPH / Skladom. Objednávky vykonané pred 13:00 budú odoslané SPS kuriérom v ten istý deň

Za tento produkt získate 17 bonusové body.
Za váš nákupný košík celkom získate 17 bonusových bodov ktoré možno transformovať do poukážky 0,85 €.


 

Bottega Crema Di Lamponie Panna je nádherne krémový likér s hodvábnou textúrou. Podstatnou pre jej jemnú chuť je kombinácia bielej čokolády s talianskou grappou. Nápoj je príznačný malinovými tónmi, ktoré mu dodávajú sviežosť a zaisťujú lahodnosť.

Primeraný podiel alkoholu umožňuje vychutnať si jeho buket, v ktorom sa snúbia zmyselné tóny malín a čokolády, uzavreté v svojských odtieňoch grappy benátskeho regiónu.

Likér Bottega Crema Di Lamponie Panna si možno vychutnať priamo ako samostatný nápoj. Zaujímavú kombináciu tvorí s kávou a všetkými druhmi dezertov. Z jeho kvalít sa nestratí nič ani v koktailoch s inými alkoholickými nápojmi.

S Bottega Crema Di Lamponie Panna sa oboznámite s vyberaným, aristokratickým vkusom, zmyslom pre originálnu arómu a pôžitok v každom dúšku hrejivého likéru. Ideálna teplota podávania sa líši v závislosti od chodu, ku ktorému je podávaný.

Zafarbenie: ružové

Buket: v sladkom závane prítomnosť malín a grappy

Chuť: sladká, jemná, krémová, s náznakom malín a grappy

Dozvuk: hrejivý, krémový

Alkohol
15%
Druh
Krémové likéry
Pôvod
Taliansko

Luxusná talianska značka na výrobu likérov, vín, šumivých vín a grappy, vyrábaných za prísne stanovených podmienok. V nápojoch sa snúbi kvalita s jednoduchými a prírodnými chuťami. Spoločnosť Bottega si dáva záležať aj na vzhľade, ktorý je u všetkých jej výrobkov elegantný a oku lahodiaci.

V neposlednom rade, sa Bottega zaujíma o životné prostredie a pri svojom výrobnom procese ho nijako nepoškodzuje. Všetky tieto faktory vplývajú na to, že výsledkom sú delikátne nápoje, ktoré je možné nájsť na pultoch predajní po celom svete.

Doručenie objednávky kuriérom SPS zvyčajne nasledujúci pracovný deň od vyzdvihnutia objednávky kuriérom (nevzťahuje sa na sobotu, nedeľu a štántne sviatky).

Objednávky vykonané pred 13:00 (GMT+2) budú odoslaný SPS kuriérom v ten istý deň.

Objednávky vykonané po 13:00 (GMT+2) budú odoslaný SPS kuriérom v nasledovný deň.

Produkty v rovnakej kategórii: 16

Product added to wishlist

Používame cookies, aby sme zefektívnili prezeranie našej stránky. Ak budete pokračovať bez zmeny vašich nastavení, predpokladáme, že cookies na našej internetovej stránke Wellenmark vám vyhovujú. Viac informácií