Brandy Monteru Sauvignon Blanc 41,3% 0,7l

Brandy Monteru Sauvignon Blanc 41,3% 0,7l

3193
Vypredané
28,50 €
S DPH


Za tento produkt získate 28 bonusové body.
Za váš nákupný košík celkom získate 28 bonusových bodov ktoré možno transformovať do poukážky 1,40 €.


 

Maison Monteru Sauvignon Blanc je vynikajúce brandy z Francúzska, pre ktore sa používa len to najlepšie hrozno Sauvignon Blanc z pobrežnej oblasti Charente Maritime v juhozápadnom Francúzsku, ktoré pochádza buď z vlastných viníc spoločnosti, alebo od miestnych partnerov.

Brandy Maison Monteru Sauvignon Blanc je vynikajúce brandy pre náročných fajnšmekrov, ktoré sa ako obvykle v Maison Monteru vyrába len z hrozna jednej odrody viniča a len v malých šaržách, aby sa nefalšoval individuálny charakter jednotlivého hrozna odrody.

Po vylisovaní a vinifikácii sa základné víno dvakrát destiluje v tradičnom Charentais Alembic z medi, potom sa destilát nechá dlhšie odpočívať v drevených sudoch z francúzskeho a amerického dubu. Výsledkom je prémiové brandy najvyššej kvality, ktore sa vyznačuje fascinujúcou vôňou s ovocnými a kvetinovými vôňami tropického ovocia a bielych broskýň s nádychom vanilky a minerálov.

Alkohol
41,3%
Druh
Brandy
Pôvod
Francúzsko

Maison Monteru vyrába francúzske brandy a má svoje korene v Cognacu, ale nie je to koňak ani armaňak. Monteru v skutočnosti sídli v meste Pons, čo je na juh od Cognacu, kde vyrába malé šarže brandy. Dvakrát destilovaný v destilačných prístrojoch z medi Charentais a dokončený v jedinečných typoch sudov tento inovatívny a moderný rad destilátov spája autentickosť a tradíciu a zároveň vytvára novú produktovú kategóriu destilátov niekde medzi najtradičnejšími brandy a single malt whisky.

Doručenie objednávky kuriérom SPS zvyčajne nasledujúci pracovný deň od vyzdvihnutia objednávky kuriérom (nevzťahuje sa na sobotu, nedeľu a štántne sviatky).

Objednávky vykonané pred 13:00 (GMT+2) budú odoslaný SPS kuriérom v ten istý deň.

Objednávky vykonané po 13:00 (GMT+2) budú odoslaný SPS kuriérom v nasledovný deň.

Produkty v rovnakej kategórii: 16

Product added to wishlist

Používame cookies, aby sme zefektívnili prezeranie našej stránky. Ak budete pokračovať bez zmeny vašich nastavení, predpokladáme, že cookies na našej internetovej stránke Wellenmark vám vyhovujú. Viac informácií