Brandy Saint Remy XO GB 40% 1l

Brandy Saint Remy XO 40% 1l

2639
28,50 €
S DPH / Skladom. Objednávky vykonané pred 13:00 budú odoslané SPS kuriérom v ten istý deň

Za tento produkt získate 28 bonusové body.
Za váš nákupný košík celkom získate 28 bonusových bodov ktoré možno transformovať do poukážky 1,40 €.


 

Exkluzívne pripravené destiláciou rôznych druhov vín z prestížnych viníc vo Francúzsku. Po dlhom zrení nadobudlo skvostnú jantárovú farbu s odrazmi starého zlata a bohatým, komplexným buketom. Po tónoch ovocia, kvetín a vanilky vystúpia náznaky dreva, perníka a sušených marhúľ.

Vzhľad: Jasná jantárová farba, tónovaná jemnými, bohatými červenými odtieňmi.

Vôňa: Zrelá vôňa podoprená krehkou drevitou a vanilkovou arómou, ktorú veľmi rýchlo nahrádza vôňa zrelého ovocia, džemu a medu.

Chuť: Príjemná, s jemným vplyvom príchutí perníka, kandizovaných marhúľ, datlí, fíg a orieškov. Jemná a aromatická.

Alkohol
40%
Druh
Brandy
Vek
XO
Balenie
Kartónik
Pôvod
Francúzsko

St-Rémy je najobľúbenejšia a najprestížnejšia francúzska brandy na svete, od roku 1886 oceňovaná znalcami i kritikmi.
V roku 1886 boli vinice Rémy Martin vo francúzskom regióne Charente vážne poškodené fyloxérou (škodným hmyzom). Pri hľadaní surovín veľmi podnikavý Paul-Emile Rémy Martin II našiel Machecoul, kde bolo hrozno „Gros Plant“ podobné ako „Folle Blanche“. V tom istom roku založil liehovar na výrobu vysoko kvalitnej brandy. Zrodil sa St-Rémy!

Kráčajúci lev- mocný, elegantný a ušľachtilý kráľ zvierat sa po desaťročia objavuje na historických fľašiach St-Rémy. Vyzbrojený sekerou, je lev aktívny a robustný. Tento zjednocujúci symbol je vyjadrením inšpiratívneho charakteru.

Cécile Roudaut, Master Blender, definuje svoju rolu nasledovne: „Pracujem na výbere eaux-de-vies a pri starostlivosti o ne, keď zrejú v dubových sudoch Limousin. Potom ich vyhodnotím a vytvorím zmesi, ktoré sa nakoniec stanú St-Rémy. “ Cécile si uvedomuje očakávania svojej práce. St-Rémy je elegantná brandy kombinujúca tradíciu, históriu a jedinečnú plynulosť. Vníma to ako svoju úlohu, aby zabezpečil, že si brandy zachová autentickosť aby si ju mohli zákazníci vychutnať. 

So 130-ročnou históriou značky sa recept naďalej dedí z generácie na generáciu: je to prísne strážené tajomstvo známe iba ich Master Blenderom, dobre chránené vo svojej ikonickej čiernej fľaši.

Doručenie objednávky kuriérom SPS zvyčajne nasledujúci pracovný deň od vyzdvihnutia objednávky kuriérom (nevzťahuje sa na sobotu, nedeľu a štántne sviatky).

Objednávky vykonané pred 13:00 (GMT+2) budú odoslaný SPS kuriérom v ten istý deň.

Objednávky vykonané po 13:00 (GMT+2) budú odoslaný SPS kuriérom v nasledovný deň.

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Produkty v rovnakej kategórii: 16

Product added to wishlist

Používame cookies, aby sme zefektívnili prezeranie našej stránky. Ak budete pokračovať bez zmeny vašich nastavení, predpokladáme, že cookies na našej internetovej stránke Wellenmark vám vyhovujú. Viac informácií