Gin Etsu 43% 0,7l

Gin Etsu 43% 0,7l

3728
35,50 €
S DPH / Skladom. Objednávky vykonané pred 13:00 budú odoslané SPS kuriérom v ten istý deň

Za tento produkt získate 35 bonusové body.
Za váš nákupný košík celkom získate 35 bonusových bodov ktoré možno transformovať do poukážky 1,75 €.


 

Gin Etsu pochádza z japonského ostrova Hokkaido. Tento fantasticky kvetinový výraz obsahuje výber botanických rastlín z Japonska, vrátane čajových lístkov a yuzu. Skôr vynikajúcy v gin-tonik koktaile, ale môžete ho jednoducho popíjať aj na ľade s vetvičkou mäty, ak ste obzvlášť veľkým fanúšikom kvetinových ginov.

Alkohol
43%
Pôvod
Japonsko

Japonský prémiový gin Etsu sa vyrába v liehovare Asahikawa na japonskom ostrove Hokkaido. Na prípravu sa používa voda pochádzajúca z pohoria Taisetu. Gin, ktorý si získal svet. Vyrába sa z jedinečnej zmesi rastlinných látok vrátane Yuzu, korenia Sansho a kvetu Sakury, ktoré mu dodávajú charakteristický japonský chuťový profil. Názov Etsu znamená v japončine "potešenie" a tento gin zodpovedá svojmu názvu svojou jemnou a harmonickou chuťou.

Gin Etsu je ideálny na samostatné popíjanie alebo na miešanie do klasických ginových koktailov. Objavte znamenitú chuť ginu Etsu ešte dnes a spoznajte pôžitok z japonského ginu.

Doručenie objednávky kuriérom SPS zvyčajne nasledujúci pracovný deň od vyzdvihnutia objednávky kuriérom (nevzťahuje sa na sobotu, nedeľu a štántne sviatky).

Objednávky vykonané pred 13:00 (GMT+2) budú odoslaný SPS kuriérom v ten istý deň.

Objednávky vykonané po 13:00 (GMT+2) budú odoslaný SPS kuriérom v nasledovný deň.

Produkty v rovnakej kategórii: 16

Product added to wishlist

Používame cookies, aby sme zefektívnili prezeranie našej stránky. Ak budete pokračovať bez zmeny vašich nastavení, predpokladáme, že cookies na našej internetovej stránke Wellenmark vám vyhovujú. Viac informácií