Zoznam produktov značky Deadhead
Tsantsa (sansha)- zmrštená hlava nepriateľa ako trofej, získaná ako krvavá pocta a duchovná obnova. Deadhead je oceňovaný prémiový rum s unikátnym dizajnom. Je ručne pripravovaný z domácej cukrovej trstiny a zreje v sudoch z amerického duba a duba Chiapas v Tapachule z regiónu Chiapas.
Oblasť je typická tropickou klímou, oceánskym prúdením a slanosťou - rum odtiaľ sa zaraďuje k jedným z najvýraznejších rumov sveta. Fľaša pôsobí akoby prišla zo starobylej karibskej pirátskej lode. Ručne previazané konopné šnúrky zväzujú oči a ústa, aby ostali zavreté. Celý charakter rumu je mierne zložitý v detailoch, no rešpektuje tradície, vrátane scvrknutých hláv, ktorý zachytáva ducha Shuar a chutí tak, ako vyzerá: komplexne a krásne.
V malých dávkach je čerstvá šťava z cukrovej trstiny pomaly fermentovaná a dvakrát destilovaná v medených nádobách, aby sa odstránili nečistoty a ostala zachovaná exkluzívna aróma, textúra a čistá chuť. V tom istom momente sú bohaté melasy trpezlivo fementované a potom destilované v jednokolónovom destilačnom prístroji, vyrábajúc rum chrumkavo bohatej, výraznej a pevnej štruktúry.
Deadhead rum je skvelý na samostatné popíjanie. Asertívne brilantné a aromatické chute robia z Deadhead rumu skvelú voľbu na použitie v klasickom koktejli Tiki.